Frezen

Onze freesgroep bestaat uit horizontale- en verticale CNC-freesmachines, daarnaast hebben we meerdere 5-assige bewerkingscentra voor zowel kleine én grote afmetingen. Eenvoudige bewerkingen en het frezen van complexe vormen uit lastige materialen behoren tot de mogelijkheden.

machinelijst

Machines

De freesmachines zijn geschikt voor de bewerking van hele kleine producten tot producten met een afmeting van 8000 x 1500 x 1500 mm en een maximum werkstukgewicht van 8 ton. We maken gebruik van moderne machines waardoor het afwerkingsniveau van de producten hoog is.

Materialen

Naast de diverse staalsoorten zoals S355J2G3, 42CrMo4 en 34CrNiMo6 bewerken wij in de draaigroep uiteenlopende roestvaststaalsoorten, bijvoorbeeld 304, 316 en Duplex. Verder worden ook producten vervaardigd uit gereedschapstalen, aluminium, titanium en alle denkbare kunststoffen.

Automatisering

Met de intelligente CAD/CAM software van Hypermill zetten wij 3D modellen van klanten om in bewerkingsprogramma’s voor onze machines. Dit maakt 5-assig simultaan frezen mogelijk op een van onze 5-assige machines.

Producten

Meer weten?

contact machinelijst