We zijn op zoek naar een Werkvoorbereider (m/v) voor 38 uur per week.
Heb je een diploma HBO Werktuigbouwkunde en relevante werkervaring in een productieomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de vertaling van verkoop naar productie. Dit houdt in dat je aan de hand van verkooporders nadenkt over de aanpak van producten en de benodigde materialen/halffabricaten. Hierbij maak je gebruik van de meest optimale productiemethoden en je streeft naar economische optimalisatie. Daarnaast heb je een continue drive om verbeterslagen te maken welke leiden tot meer efficiency.

Functie eisen
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde. 2 tot 7 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving is een must. Daarnaast kun je 3D tekenen of ben je bereid hier een cursus voor te volgen.

Je bent een positief ingestelde medewerker die gedreven en enthousiast de gestelde doelen behaalt. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, geen 9 tot 5 mentaliteit, een gezonde zakelijke instelling en je maakt je sterk voor het leveren van uitstekende kwaliteit aan onze klanten. Je werkt graag samen en bent daarbij in staat anderen te enthousiasmeren en motiveren.

Ons aanbod
Smelt Drunen BV is een groeiende onderneming met ambitie. We beschikken over een modern machinepark met de nieuwste CNC-machines waaronder 5-assige bewerkingstechnieken en 3D-meettechniek.

Je kunt rekenen op een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
–  25 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
–  aantrekkelijke bonusregeling;
–  2 x per jaar een bedrijfsborrel met etentje.

Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur voor 1 april a.s. je sollicitatie (Cv met motivatiebrief) via info@smeltdrunen.nl ter attentie van Marlies van Mil.

Smelt Drunen BV is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner en leverancier op het gebied van metaalbewerking. We beschikken over een modern machinepark met de nieuwste CNC-machines en werken voor een vooraanstaande klantenkring.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.