Draaien
0 Comments

Draaien

Onze draaigroep beschikt over moderne en nauwkeurige machines waarop wij producten in verschillende materiaalsoorten bewerken. Van klein Ø10mm tot groot Ø1000mm en een maximale lengte van 3000mm. Onbemande 24/7 productie door robotbelading is mogelijk voor series. Bekijk hier onze machinelijst.

Frezen
0 Comments

Frezen

Onze freesgroep bestaat uit horizontale- en verticale CNC-freesmachines, daarnaast hebben we meerdere 5-assige bewerkingscentra voor zowel kleine én grote afmetingen. Eenvoudige bewerkingen en het frezen van complexe vormen uit lastige materialen behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze machinelijst.

Lassen
0 Comments

Lassen

Wij zijn in staat gecertificeerd laswerk te leveren (MIG, MAG, TIG en electrode) in staal , RVS en aluminium. Het lasproces wordt geborgd met WPS en WPQ. Wij leveren lassamenstellingen en kunnen de nabewerking verzorgen zodat een compleet product afgeleverd kan worden.

Assemblage
0 Comments

Assemblage

Wij zijn ervaren in het samenstellen en functioneel testen van uiteenlopende projecten. Als System Supplier zorgen wij ervoor dat benodigde inkoopdelen op tijd voor de assemblage voorhanden zijn en stellen vakkundig en met grote zorg uw producten samen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!