CNC Frezer / Programmeur | Flexibele werktijden!

meerwaarde door meedenken

Wij zijn op zoek naar twee collega’s. Een CNC Frezer / Programmeur voor een 5-assige CNC bedfreesmachine en één voor een 3-assige CNC freesmachine. Dit ter uitbreiding van ons team. Dus ben je een CNC Frezer / Programmeur en ben je op zoek naar een leuke baan met flexibele werktijden in een familiebedrijf? Check kan snel deze vacature en solliciteer!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Je gaat zelfstandig aan de slag met jouw eigen orders aan een CNC (bed)freesmachine. Je krijgt veel vrijheid in jouw werkzaamheden. Zo mag je zelf de bewerkingsvolgorde en opspanmethodieken bepalen en nagaan welke gereedschappen daarbij het beste gebruikt kunnen worden. Daarnaast programmeer je jouw eigen producten aan de machine met Heidenhain besturing.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

 • De bewerkingsvolgorde en opspanmethodieken beoordelen en bepalen.
 • Programmeren vanuit tekening met Heidenhain besturing.
 • Tussentijds controleren van de kwaliteit en producteisen met behulp van hulpgereedschappen.
 • Meedenken over een zo efficiënt mogelijk productieproces.

Wat heeft Smelt Drunen jou te bieden?

 • Direct dienstverband bij Smelt Drunen.
  Je start met een jaarcontract dat daarna (bij wederzijdse tevredenheid) wordt omgezet naar een vaste aanstelling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris, volledige reiskostenvergoeding van € 0,21 per km, cao Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT én 25 vakantiedagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Smelt Drunen hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen en trainingen.
 • Flexibele werktijden.
  Smelt Drunen onderscheidt zich van andere organisaties door onze flexibele werktijden. Je hebt een 36-urige werkweek waarbij je de ene week van 06:00 – 12:30 werkt en de andere week van 12:30 – 19:00. Dit betekent dat je maar 6,5 uur per dag werkt. Als je deze uren bij elkaar optelt, houd je op maandbasis 16 uur over die je zelf flexibel kunt invullen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘s ochtends eerder beginnen, ‘s avonds langer doorwerken of een keer op zaterdagochtend wat uren inzetten.
 • Leuke bonus.
  Bij Smelt Drunen belonen we onze werknemers jaarlijks met een leuke bonus. Zo kan jij in de maand december een extra bonus ontvangen tot 5% van jouw bruto jaarloon. De helft (2,5%) wordt gebaseerd op jouw ziekteverzuim en de andere helft (2,5%) op de winst van de organisatie. Zo ontvang je in de duurste maand van het jaar toch een leuk extraatje. En natuurlijk niet te vergeten een fijn kerstpakket!
 • Diverse leuke personeelsuitjes!
  Ieder jaar organiseert Smelt Drunen een leuk personeelsuitje. Daarnaast verzorgen we altijd voor de bouwvakvakantie een BBQ voor al het personeel. Én de feestdagen worden ook altijd gevierd met een feestelijke borrel!

Wat breng je mee als CNC Frezer / Programmeur?

 • Een afgeronde niveau 3-opleiding (bijv. richting verspanen) en/of aantoonbare ervaring in verspanende bewerkingen.
 • Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht.
 • Ervaring met Heidenhain besturing is mooi meegenomen, maar geen must.

Wil jij juist CNC Draaien bij ons? Dat kan ook! Lees onze vacature CNC Draaier / Programmeur.

Waar ga je werken?

Smelt Drunen is een familiebedrijf opgericht in 1985. We richten ons op het verspanen van grote en kleine producten voor diverse branches zoals de scheepvaart, offshore, machinebouw en de entertainmentindustrie. Ons bedrijf is 12 jaar geleden overgenomen door de zoon van de oprichter. De focus ligt op het continu blijven innoveren. Zo hebben we flink uitgebreid met een nieuwe aangebouwde fabriekshal en nieuwe machines. Daarnaast wordt er einde dit jaar een nieuwe multitask machine met automatisering geleverd.

We beschikken over een modern machinepark waar we zelfs tot 5-assig simultaan kunnen bewerken. Daarnaast bieden we voor seriewerk 24/7 onbemande productie door robotbelading. Je krijgt in jouw functie veel ruimte en vrijheid om een product zo efficiënt mogelijk te verspanen.

Heb je interesse in Smelt Drunen, de vacature of behoefte aan meer informatie?

Reageer dan en mail je cv naar info@smeltdrunen.nl. Liever bellen? Dan kun je terecht bij Marlies van Mil (HR) op 0416 320 730.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.