CNC Draaier / Programmeur | Flexibele werktijden!

meerwaarde door meedenken

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega CNC Draaier / Programmeur.
Dus ben je een CNC Draaier / Programmeur en ben je op zoek naar een leuke baan met flexibele werktijden in een familiebedrijf? Check kan snel deze vacature en solliciteer!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Je gaat zelfstandig aan de slag met jouw eigen orders aan een draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het plan van aanpak, de eerste bewerkingen en de kwaliteitscontrole. Daarnaast draai je je hand niet om voor complexe producten. Je programmeert jouw eigen producten aan de machine.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

 • Vanaf technische tekening programmeren.
 • De kwaliteit en producteisen continu bewaken met behulp van hulpgereedschappen.
 • Meedenken over een zo efficiënt mogelijk productieproces.
 • Met een collega stem je de werkzaamheden en het plan van aanpak af.

Wat heeft Smelt Drunen jou te bieden?

 • Direct dienstverband bij Smelt Drunen.
  Je start met een jaarcontract dat daarna (bij wederzijdse tevredenheid) wordt omgezet naar een vaste aanstelling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris (afhankelijk van jouw kennis en ervaring), volledige reiskostenvergoeding van € 0,21 per km, cao Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT én 25 vakantiedagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Smelt Drunen hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen en trainingen.
 • Flexibele werktijden.
  Smelt Drunen onderscheidt zich van andere organisaties door onze flexibele werktijden. Je hebt een 36-urige werkweek waarbij je de ene week van 06:00 – 12:30 werkt en de andere week van 12:30 – 19:00. Dit betekent dat je maar 6,5 uur per dag werkt. Als je deze uren bij elkaar optelt, houd je op maandbasis 16 uur over die je zelf flexibel kunt invullen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘s ochtends eerder beginnen, ‘s avonds langer doorwerken of een keer op zaterdagochtend wat uren inzetten.
 • Leuke bonus.
  Bij Smelt Drunen belonen we onze werknemers jaarlijks met een leuke bonus. Zo kan jij in de maand december een extra bonus ontvangen tot 5% van jouw bruto jaarloon. De helft (2,5%) wordt gebaseerd op jouw ziekteverzuim en de andere helft (2,5%) op de winst van de organisatie. Zo ontvang je in de duurste maand van het jaar toch een leuk extraatje. En natuurlijk niet te vergeten een fijn kerstpakket!
 • Diverse leuke personeelsuitjes!
  Ieder jaar organiseert Smelt Drunen een leuk personeelsuitje. Daarnaast verzorgen we altijd voor de bouwvakvakantie een barbecue voor al het personeel. Én de feestdagen worden ook altijd gevierd met een feestelijke borrel!

Dit breng je mee als CNC Draaier / Programmeur:

 • mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur richting Verspanen);
 • ruime ervaring in verspanende bewerkingen;
 • ervaring op het gebied van conventioneel verspanen is mooi meegenomen;
 • technische tekeningen lezen is voor jou geen probleem.

Wil jij juist CNC Frezen bij ons? Dat kan ook! Lees onze vacature CNC Frezer / Programmeur.

Waar ga je werken?

Smelt Drunen is een familiebedrijf opgericht in 1985. We richten ons op het verspanen van grote en kleine producten voor diverse branches zoals de scheepvaart, offshore, machinebouw en de entertainmentindustrie. Ons bedrijf is 12 jaar geleden overgenomen door de zoon van de oprichter. De focus ligt op het continu blijven innoveren. Zo hebben we flink uitgebreid met een nieuwe aangebouwde fabriekshal en nieuwe machines. Daarnaast wordt er einde dit jaar een nieuwe multitask machine met automatisering geleverd.

Smelt Drunen beschikt over een modern machinepark waar we zelfs tot 5-assig simultaan kunnen bewerken. Daarnaast bieden we voor seriewerk 24/7 onbemande productie door robotbelading. Je krijgt in jouw functie veel ruimte en vrijheid om een product zo efficiënt mogelijk te verspanen.

Heb je interesse in Smelt Drunen, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via info@smeltdrunen.nl of bel met Marlies van Mil (HR) via telefoonnummer 0416-320730.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.